Stativer

X-Line stativ

Her har vi monteret et maskinstativ til vores kunde i X-Line profiler. Alle sider udad er dækket for et rent og pænt udseende. Konstruktionen står i et renrumsmiljø og stiller derfor høje krav til at være let at rengøre. Derfor har kunden benyttet sig af vores X-Line profilserie, som har dækkede sider udad og ingen bøjet radius i nogen hjørner.  

Det betyder, at samtlige udvendige overflader ikke har nogen hulrum eller steder, der er svære at rengøre. Et meget godt produkt til f.eks. renrum eller miljøer med høje krav til renlighed.

XMS-stativ

Her har vi monteret et maskinstativ til vores kunde i XMS-profiler. Alle sider er dækket, og alle glasdøre er tætte. Kunden giver løsningen højeste karakter, hvad angår lavt støjniveau og vældig enkel kabellægning. Ved hjælp af XMS-profilerne kan kunden nu lægge samtlige kabler i stativets ramme og ud til maskinenheden i vores tilhørende kabelkanaler.  

Og benytter man XMS profilsystem, ser det jo også dobbelt så flot ud som konkurrentens stativer, hvilket vi hos Aluflex syntes at det var meget rart at høre!

Hånddrevet linearstativ

Her har vi en hånddrevet linearbevægelse til X og Y, et koordinatbord til indføring. Ved at bygge stativet i aluminiumsprofiler bliver monteringen af linearskinner også meget enkel, og man slipper for bearbejdning.

Skinneføringerne monteres uden bearbejdning i aluminiumsprofilerne og vognene direkte i aluminiumssporene, et eksempel på, hvordan man nemt sparer tid og penge!