LTU-Vognsystem

L-vogn

L-vognen er den perfekte tilføjelse til fritstående arbejdsstationer. Den bringer arbejdsmaterialet tættere på personalt og støtter hurtig og ergonomisk håndtering. Har hyldeplaner, der kan vippes og indstilles til den ønskede højde.
 
Byg din L-vogn i vores LTU-vognkonfigurator her.

T-vogn

T-vognen har centrale støtter, som giver let adgang til hylder og opbevaringskasser fra begge sider. Derfor kan værktøj og materialer placeres mellem to arbejdsstationer. Parallel fjernelse og opfyldning støtter også gruppearbejde med et fleksibelt materialeflow.
 
Byg din T-vogn i vores LTU-vognkonfigurator her.

U-vogn

U-vognen transporterer tunge laster med maksimal sikkerhed. Den har fire stabile støtter placeret direkte over styrehjulene, hvilket giver en stabil og sikker støtte for hylderne. 
 
Byg din U-vogn i vores LTU-vognkonfigurator her.

S-vogn

S-vognen er særdeles kompakt. Disse pick-and-place-vogne er lette at manøvrere med værktøj og små mængder materialer hen, hvor der er behov for dem – hurtigt. Denne vogn findes også med en hæve- og sænkefunktion til midtersøjlen. Hyldeplanet er udstyret med en god kant, således at hyldeplanet let kan justeres til den ønskede hældning.
 
Byg din S-vogn i vores LTU-vognkonfigurator her.